W jaki sposób usunąć swoje dane przy sprzedaży samochodu?
Sprzedając samochód, pamiętaj o usunięciu swoich danych osobowych. Aby to zrobić, wystarczy zresetować system multimedialny z profilu administratora (pierwsze konto utworzone w samochodzie), wykonując poniższe czynności:
- W pojeździe przejdź do „Ustawień”, następnie do „Systemu” i na koniec do „Opcji resetowania”.
- Kliknij „Przywróć ustawienia fabryczne”, a następnie „Zresetuj i przywróć konfigurację fabryczną”.
Nie zapomnij o usunięciu samochodu z konta My Dacia zgodnie z poniższymi instrukcjami:
- Zaloguj się na swoje konto My Dacia.
- Wybierz odpowiedni samochód w wirtualnym garażu.
- Kliknij „Usuń ten pojazd”.
najczęściej zadawane pytania
rezerwacja online i konfiguracja
Odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące rezerwacji online lub konfiguracji pojazdu znajdziesz w specjalnej sekcji FAQ:
Zapoznaję się z FAQ