Jak usunąć konto My Dacia?
Po usunięciu konta wszystkie spersonalizowane usługi powiązane z kontem i Twoim Dacia nie będą już dostępne. Czy na pewno chcesz nas opuścić?
- W menu kliknij „Mój profil” w lewym górnym rogu.
- Na dole tej strony kliknij „Usuń moje konto”.
- Na koniec kliknij „Usuń”, aby potwierdzić.
najczęściej zadawane pytania
rezerwacja online i konfiguracja
Odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące rezerwacji online lub konfiguracji pojazdu znajdziesz w specjalnej sekcji FAQ:
Zapoznaję się z FAQ